Mocheta

Este greu sa faci recomandari unui client despre ce mocheta sa-si aleaga. Fiecare alege subiectiv in functie de “ceea ce-i place”.

     Din experienta se pot face anumite recomandari astfel:

Pentru birouri se pot recomanda mochetele buclate sau velour.

mocheta1.JPG
                mocheta velur                                    mocheta buclata


Pentru hoteluri – in camere se poate recomanda orice dar de principiu se marge pe o mocheta mai “soft” gen saxony. Pentru holuri este de recomandat o mocheta velour.

mocheta12.JPG
               mocheta saxony                                 mocheta Twisted


Pentru amenajari deosebite (Sali de spectacole, Sali de conferinta, amenajari de lux) se recomanda mocheta structurata care prin combinatia de fir taiat cu fir buclat confera un aspect individualizat amenajarii respective;

mochetaextra.JPG

mocheta13.JPG


     In cele de mai sus ne-am referit exclusiv la aspectul mochetei d.p.d.v al fabricatiei. Aspectul este de asemenea influentat de culori si combinatia acestora precum si de model / design. Culorile si modelul influenteaza la fel de mult decizia de alegere a uneia sau alteia din mochete.
    
     Facand o clasificare exista mochete uni, exista modele clasice (gen puncte, liniute, flori de crin, etc) cu repetabilitate pe fondul mochetei si exista modele personalizate adica alese de beneficiar si reproduse pe o anumita calitate de mocheta;

mocheta2.JPG
  
Parteneri:

mocheta22.JPG